petak, 4. veljače 2011.

Vail je sada Windows Home Server 2011, Drive Extender je službeno mrtav

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/vail-is-now-windows-home-server-2011-drive-extenders-officiall/:
Microsoft je najavio mjeseci da je umjetnik nekad poznat kao Vail - sada je službeno poznat kao Windows Home Server 2011 - bio je ispuštajući Drive Extender funkcionalnost. Iako smo dobili nadu da značajka može biti ponovno uspostavljen, puštanje kandidat WHS2011 iziđe na testerima danas ... sans Drive Extender je 'pogon udruživanje za lutke' sposobnosti. U svom mjestu, Microsoft je uključen Premjesti mapu čarobnjak koji upozorenja kada novi hard disk je dodan (za one koji su posjetili HDD vila bez njihova znanja, bez sumnje), a vi šetnje kroz oblikovanje i particioniranje svoj novi pogon. Međutim, veličina particije je ograničena na 2TB za to to funkcionirati sa značajka server backup, tako da masovne kolekciju ripped Blu-zrake će zahtijevati pravi abeceda slova. Nisu sve vijesti loše, iako, kao što je dev tima omogućio je Sena Kopirati u OS kako bi se omogućilo podataka putovanje kroz vrijeme u slučaju da ste slučajno izbrisali nešto. Ako to zvuči dobro za vas, hit izvor link ispod i dobiti vaš download na.

Vail je sada Windows Home Server 2011, Drive Extender je službeno mrtav prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 veljača 2011 07:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MediaSmartServer.net | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar