petak, 4. veljače 2011.

Samsung Android Smart Touch daljinski app je sada dostupna za preuzimanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/samsung-smart-touch-android-remote-app-is-now-available-for-down/:
Sjajne vijesti, kanal surfere - Samsungovom Smart Touch Android daljinski program je sada konačno dostupan u android tržište kao slobodan preuzimanje gotovo devet mjeseci nakon pokretanja na izvorno IOS . Ako ste ispustili težak količinu cheddar na novi model C-ovi Internet TV u 2010 (one sa starijim modelima su vanjska strana od sreća) i ne mogu čekati za svoju android slušalica asimilirati još jedan život-zadatak, danas bi mogao biti značajan. Kažemo 'mogao' jednostavno zato što naše ruke HZZ-o sa softverom nije baš nabreknuti - ali onda opet, masivni sajmova katu i nije baš najbolje WiFi ispitivanje okoliša. Trenutno, program ima prosjek od četiri zvjezdice, od 25 ljudi, ali to nije u potpunosti slobodan od natucanje sudar i izvješća o pogreškama. Slobodno dati ga vrtlog ako youve 'je dobio potrebne opreme, a ako je to utakmica je u kauč-krumpir nebo osjećaj ne dolazi ... dobro, ne odustati od nade, jer je dual-sided QWERTY udaljeni mogao spasiti dan prije.

Nastaviti čitanje SAM-ovi Smart Touch android daljinski app je sada dostupna za preuzimanje

Samsung Android Smart Touch daljinski app je sada dostupna za preuzimanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. veljače 2011 16:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor Android Market | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar