utorak, 30. studenoga 2010.

SanDisk, Sony i Nikon predložiti 500MB u sekundi memorijsku karticu s više od 2TB kapaciteta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/sandisk-sony-and-nikon-propose-500mb-per-second-memory-card-wi/:
Dok CompactFlash Association scoots zajedno na maksimalnu brzinu prijenosa od 167MB u sekundi pod pravedan otpušten CF6.0 specifikacija, SanDisk, Sony i Nikon su već gleda u budućnost. Trio su samo službeno predložio novi format memorijske kartice da prebacuje iz PATA na PCI Express sučelje serijski kako bi se postigla brzina prijenosa podataka do 500 megabajta po sekundi s potencijalom za proširenje maksimalnu skladišne kapacitete izvan dva terabajta. Predloženog skupa specifikacije savjeti na visokih performansi zahtjeva Uskoro ćete lice kao DSLRs i kamere su ažurirani za hvatanje kontinuirano praska snimanje masovnog RAW slika i sve višim definition videa. Naravno, spec. također omogućuje photogs prenijeti svoja troves podataka brže se računala za post obradu i kombinira velike brzine prijenosa uz skaliranje sustava kako bi produžili vijek trajanja baterije. CompactFlash Udruga je već najavio nove radne skupine za proučavanje prijedloga. Canonov Shigeto Kanda, CFA predsjednik odbora, imao za reći,
Budućnost profesionalne fotografije i video aplikacija će zahtijevati memorijske kartice s brže čitanje / pisati brzina. Razvoj novih high-performance kartica standarda sa serijsko sučelje će zadovoljiti potrebe profesionalnih slike industriji u godinama koje dolaze i otvoriti vrata za uzbudljive nove aplikacije.
Zvuči kao prešutno odobrenje za nas. I doista, sve što donosi Sony i SanDisk zajedno na budućnost pohranu format bi trebao biti viđen kao pozitivan korak. Osim ako, naravno, ti si SD Card Association .

Nastaviti čitanje Sandisk, Sony i Nikon predložiti 500MB u sekundi memorijsku karticu s više od 2TB kapaciteta

SanDisk, Sony i Nikon predložiti 500MB u sekundi memorijsku karticu s više od 2TB kapaciteta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 studeni 2010 01:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar