utorak, 30. studenoga 2010.

Dell Inspiron Duo pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-inspiron-duo-review/:
Kada Dell prvi demoed Inspiron Duo i okomito rotirajući ekran na pozornici na IDF-u u rujnu , naša usta gotovo hit podu. Izgledao je kao običan stari netbook do njegova 10,1-inčni zaslon osjetljiv na dodir kapacitivni nije čarobni salto i preklopiti preko svoje tipkovnice pretvoriti u tableta. To je kao ništa što je ikada prije vidio. I mi zapravo shvatio da će to biti vrsta sustava koji bi ostati zatvoren u Dell laboratorijima, ali kada je naočale su pokazala - dual-core Atom N550 procesor, 2GB RAM-a, i Broadcom Crystal HD akceleratora - postalo je jasno da netbook / tableta hibrid bio je pravi posao. Trčanje Windows 7 Home Premium i Dellov novi Stage sučelje, $ 550 netvertible ima potencijal za uspješno zahvatila i netbook i tablet svijetu. Ona također ima pravi pucao na što savršen uređaj za one kolebanje između kupnju netbook i tablet. Doista, Duo je ispunjen do vrha sa potencijalom, ali ono što je stvar stvarno željeli koristiti? Mi smo proveli zadnjih nekoliko dana s Duo (i Duo Audio kolodvor) kako bi saznali, pa pogodio pauze za službeni Engadget pregled!

Editor's note: pregled jedinica Dell nam je poslao bila je proizvodna jedinica hardver, ali su nam rekli softver je oko 95 posto učinili. Mi ćemo ažurirati ovaj pregled s našim dojmovima o konačnom jedinicom, kada smo ga primili.

Nastaviti čitanje Dell Inspiron Duo pregled

Dell Inspiron Duo pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 studeni 2010 15:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar