utorak, 30. studenoga 2010.

Google lice formalne EU antitrust istrage nad nepošteno downranking za pretraživanje natjecatelja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/google-to-face-formal-eu-investigation-over-unfair-downranking-o/:
Put natrag u veljači, Europska unija objavila svoju namjeru da se pogledati u optužbe protiv tvrtke Google koja je napravio za pretraživanje vođa nije rang svojim konkurentima prilično u rezultatima je dostavljena. Pa, da misiju za utvrđivanje činjenica čini se da su iskopani barem neki nagovještaj netočnost na Google je dio, kao što sada šupe "preliminarni" pa je postala puno-na antitrust sonde. Originalni pritužbe došao iz EJustice.fr, Foundem.co.uk, i Microsoft je usporedba cijena usluga Ciao, i oni su još uvijek na temelju istraživanja, iako sekundarnih pitanja, kao što je Google uvjeti za oglašivače i način na koji se pjesme oglasne kampanje podataka, također će biti pogledao. Ne zaboravimo, međutim, da smo još uvijek se bave optužbama ovdje, i to je idući u biti prilično lukav da pokaže bilo nedjelo bez delving u Google glasoviti algoritme i unutarnje prakse - onda opet, možda to je upravo ono što Mountain View-a konkurenti su nakon .

Google lice formalne EU antitrust istrage nad nepošteno downranking pretraživanja natjecatelja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 studeni 2010 06:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar