utorak, 30. studenoga 2010.

Dell Vostro V130 ažurirana s više luka, fancy 'Hiperbarična' hlađenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-vostro-v130-updated-with-more-ports-fancy-hyperbaric-coo/:
Natrag kada smo pregledali Dell Vostro v13 imali smo nekoliko pritužbi, uključujući i činjenicu da je trajalo manje od tri sata na naplatu i nedostajala za HDMI priključak. Pa, Dell je otišao i zbrinuta barem jedan od onih pitanja sa svojim novim Vostro V130. Izvorni tanak i lagan šasija je bila držana u takt, što znači da je još uvijek isti stari baterije pitanja, no Dell je osvježen do 13,3-inčni laptop od magnezijske legure sa HDMI priključak, dodatni USB priključak, utor za SIM karticu, nova Core i3 / i5 ULV procesor opcija, i neke nove Intel "Hiperbarična hlađenje" tehnologija. Ne znam puno o tome nove stvari hlađenje, ali očito to će nam pomoći 0,65-inčni debeli sustav ostati cool i miran. Oh, i nije mi to spomenuti da sada dolazi u jarko crvenu nijansu?! Mala poduzeća stroj i dalje pokreće impresivan 429 dolara, a dostupan je i danas. Ako ste u potrazi za više detalja hit pauze za punu press release i galeriju u nastavku za neke sjajne snimke.

Galerija: Dell Vostro V130

Nastaviti čitanje Dell Vostro V130 ažurirana s više luka, fancy 'Hiperbarična' hlađenje

Dell Vostro V130 ažurirana s više luka, fancy 'Hiperbarična' hlađenja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 30. studeni 2010 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar