utorak, 30. studenoga 2010.

HTC posao uvrštenje savjeti na E Ink / 3D-punjeni budućnosti, novi North Carolina objekt

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/htc-job-listing-hints-at-an-e-ink-3d-filled-future-new-north/:
Mjeseci nazad, riječ na ulici je imao da HTC je u potrazi za zgrabite se ispraznio prostor u North Carolina's Research Triangle Park nakon recesije; ogroman odjeću kao Nortel malo metak u 2009, dok je Sony Ericsson shuttered svoje poslovanje tamo i preselio u Atlanti. Naravno, konsolidacija utro put za druge tehnologije tvrtke da slajd u bez overpaying za nekretnine. HTC je ostao mama na mogućnost širenja, ali to je prilično očito ono što je na umu s obzirom na višestruke oglasi za posao koji su upravo pojavila u dosad nenajavljenih objekt u RTP. Od osobite važnosti je molba za prikaz i Camera Design Engineer - HTC je molba da onaj tko primjenjuje za ulogu imati neku razinu "poznavanja s 3D zaslonom i slikovnih tehnologija," a da ne spominjem "upoznatost s višestrukim prikaz tehnologije (TFT- LCD, PMOLED, AMOLED, E-tinta, itd.). " Naravno, vidjeli smo dosta bullet bodova u godinama koje završavaju znači ništa at svi, ali to definitivno dobiva naša brzina okretanja. Mogao HTC će raditi na čitač / tableta koji bi barem djelomično oslanjaju na e-papir? Jesmo li mi suđeno da vidite 3D Android uređaj iz odijelo na Mobile World Congress 2011? Podvale, ovdje je dio gdje se pokrenuti divlje.

HTC posao uvrštenje savjeti na E Ink / 3D-punjeni budućnosti, novi North Carolina objekta prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 30. studeni 2010 01:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow | izvor HTC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar