utorak, 30. studenoga 2010.

LG Star pojavi opet, flexes svoje Tegra 2 mišića za kameru

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/lg-star-shows-up-again-flexes-its-tegra-2-muscle-for-the-camera/:
To je high-end Android smartphone iz LG naizgled predodređen za puštanje početkom iduće godine je napravio još jedan nastup - i ovaj put, UI-a u punom prikazu i prikazuju nam nekoliko trikova. Izgleda kao tzv Star će se prikazivati varijanta LG uobičajene Android kože, za bolje ili lošije, a posebice uređaja prikazuje off u Phandroid 's foruma ovdje je učitan s Froyo - čudan izbor za 4-inčni zvijer pokretanja u 2011 sa Gingerbread oko kutu, možda, ali mi sigurno ne bi stavili prošlosti 'em. Vlasnika (koji je zapravo tvrdi da su dva u svoj posjed) je rod dosta to trčanje kroz kvadrant, proizvodnju rezultat od 1759 - fantastičan za dionice uređaj, a rezultat koji nedvojbeno će proći kroz krov kad hakeri dobivaju ruke na te stvari i podrezivanja masti. Između toga, LU3000 , te da neimenovani LTE uređaj za Verizon, te momački mogao biti ozbiljan Android snaga u '11, mogao bi ne?

LG Star pojavi opet, flexes svoje Tegra 2 mišića za kameru prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 studeni 2010 02:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Phandroid | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar