utorak, 30. studenoga 2010.

Infinity I-Kuhinja sportski Linux-temeljen računalo zaslon osjetljiv na dodir, sudoper u kuhinji još uvijek nije uključen

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/infinity-i-kitchen-sports-linux-based-touch-screen-computer-kit/:
Vidjeli smo smiješno hladnjak pojmova iz Electrolux prije i pokriven Linux trčanje na sve vrste naprava , pa to je samo prirodno da OS je pronašao svoj put u hladionik razvila Electrolux je brazilski podružnica u partnerstvu s ProFusion Moľe Embedded Systems. Nazvan Infinity I-kuhinja, to sportski Linux-temeljen 800 x 480 touchscreen računalo izgrađeno oko 400MHz Freescale i.MX25 SoC - koji je i sam temelji na 400MHz ARM926EJ-S jezgre i već koriste u nekim automobilski sustavi. Dodir UI je razvijen od strane open source organizacija prosvjetiteljstva Zaklade knjižnice i omogućuje korisnicima da kontroliraju razne funkcije kao što su frižider unutarnje temperature uz trčanje apps za bilješke, kalendarima, kontaktima, fotografije i recepte. Svi pojedinih otvorenog koda modifikacije razvila za hladnjak su također dijele natrag sa zajednicom u Tux-odobreni način, te će uskoro biti objavljena na Electrolux's site previše. Nažalost, nema spomenuti međutim značajke kao što su internet povezivost (WiFi ili na drugi način), USB porta, ili SD Card utora se na aparat. Isto tako, pojedinosti o cijenama i dostupnosti su nepoznati, tako da iPhone može odlagati na procjenjivanju tih ljubomora-fueled mast viceva za sada.

Infinity I-Kuhinja sportski Linux-temeljen računalo zaslon osjetljiv na dodir, sudoper u kuhinji još uvijek nije uključen prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 30. studeni 2010 00:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Linux za uređaje | izvor ProFusion Moľe Embedded Systems , Enlightenment.org | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar