utorak, 30. studenoga 2010.

Fingerist pretvara vaš iPhone u iKeytar, sada dostupan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/the-fingerist-turns-your-iphone-into-an-ikeytar-available-now/:
Zapamtite Fingerist , gitara headstock-tematske zvučnika i slučaj za vaš iPhone ili iPod touch? Znate, onaj s naramenica za javnost (i privatna) nastupa sa sve svoje omiljene glazbe izradu aplikacije? Pa, čini se da je konačno dostupan u državama. Doista, nije bilo tako malo fanfare iza ovu najavu da je tvrtka odgovorna, Evenno, nije ni to priznao na svom mjestu. Ali ne brinite: pronašli smo ovaj loš dječak za $ 150 na Amazon. A ako to nije dovoljno, iLounge je učinio niz ruke na fotografijama (vidi više pokrivenost link, dolje). Ili, ako ste poput nas, možete preskočiti stvar uopce i utorom za Rick Wakeman nakon pauze. Mi nemamo još jednu stvar za reći o Fingerist, međutim: barem to nije odobrio ovaj tip .

Nastaviti čitanje Fingerist pretvara vaš iPhone u iKeytar, sada dostupan

Fingerist pretvara vaš iPhone u iKeytar, dostupan prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 30. studeni 2010 14:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Evenno , Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar