utorak, 30. studenoga 2010.

Apple snaga PhotoFast napustiti 256GB nadogradnju kit za MacBook napjeva

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/apple-forces-photofast-to-abandon-256gb-upgrade-kit-for-macbook/:
Imajte na umu da Peppy aftermarket 256GB SSD nadogradnja iz PhotoFast da lako dimljena (na papiru svejedno) SSD naći u Apple's najnoviji MacBook Air? To je bio zaustavljen na Appleov zahtjev prije nego što je ikad otišao na prodaju, slično onima HyperMac baterije prije nego što ga. 9to5Mac prvi izvijestio vijesti temelji se na izvor blizak tvrtki, a samo mi je potvrdio izravno s GM2_SFV1_Air proizvod PhotoFast menadžer. Rizik gubitka pristup Apple-ov program proizvoda za licenciranje je bio samo previše grob prijetnja ignorirati. Dakle, uživajte u 160MBps max SSD brzina prijenosa MBA vlasnici, dobiti ćete da 250MBps sekvencijalno čitanje / pisati brzina naletjeti samo kada je Apple dobro i spremni pružiti sami - možda prije, mi smo rekli, ako PhotoFast je dobio zeleno svjetlo za ponovno pokretanje prodaje nakon Toshiba SSD moduli (Appleov partner MBA ) su dostupni za kupnju.

Apple snaga PhotoFast napustiti 256GB nadogradnju kit za MacBook napjeva prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 studeni 2010 04:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5Mac | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar