utorak, 30. studenoga 2010.

Cabasse high-mode L'Ocean zvučnici rock pistu, vaš novčanik

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/cabasses-high-fashion-locean-speakers-rock-the-catwalk-your-w/:
Oni operativni sans istančan osjećaj za stil će vjerojatno uzeti pola pogled na Cabasse L'Ocean zvučnika (ovdje prikazano na desno) i pretpostaviti da su oni jedan u istoj s tvrtkom La sfere . Naravno, bivši također spada u odijelo je Artis linija zvučnika, ali ima malo drukčiju kombinaciju kutova ide na ispod kugle. Butik audio tvrtka upravo je objavio ova tri-put koaksijalni pogonske jedinice, a oni su navodno u stanju udaranje 117dB bez nagovještaj izobličenja. Naravno, oni vagati £ 176 i stajati nešto manje od četiri metara visok, as obzirom na 2.250 ukupno W digitalno pojačalo, mi bismo reći oni vjerojatno izgrađen za TMZ-ovjerena house party. Tvrtke gearing up za pokretanje ove u Q2 2011, ali sa € 80,000 ($ 105,900) cjenik, mi smo uz pretpostavku da će potrajati nešto više od sedam mjeseci spremiti se za set.

Cabasse high-mode L'Ocean zvučnici rock pistu, vaš novčanik prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 30. studeni 2010 08:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmag | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar