subota, 23. srpnja 2011.

Div vodno tijelo nalazi u prostoru, crna rupa tvrdi da je bio samo hidratantna

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:
Je li to intergalaktičku bazen s valovima, ili samo gladan, gladan kvazar? Ispostavilo se da je malo i - dobro, ne bit bazen s valovima, ali je pun vode. NASA -financira proviriti u najdalje svemira otkrila ovo "hranjenje crna rupa" 12 milijardi svjetlosnih godina daleko. APM 08279 5255, jer je to zbijene mase neizbježna sudbina milja je poznato, bio je gorging na vodenu paru i ubrizgavanje iz energije. Koliko H2O točno? To je samo "najveći i najudaljeniji rezervoar vode ikad otkrivena u svemiru", a teži 140 trilijuna puta veća od količine u oceanima. Smješten putem suradnje dvije ekipe astronoma i njihovih zvijezda-posmatranje oprema - Z-Space instrument na California Institute of Technology submilimetarski opservatorija na Havajima i Plateau de Bure interferometar u francuskim Alpama - ovaj vodeni otkriće dokazuje mokre stvari je univerzalno sveprisutna nego što smo jednom misli. Također, surfanje stranaca, zar ne?

Div vodno tijelo nalazi u prostoru, crna rupa tvrdi da je samo hidratantna prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 00:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NASA | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar