subota, 23. srpnja 2011.

Panasonic Raboo UT-PB1 e-čitač dobiva službeni, djeluje više kao tablet

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/panasonic-raboo-ut-pb1-e-reader-gets-official-acts-more-like-a/:
Panasonic je već uzeo svoju UT-PB1 e-čitač se za korak-i-ponoviti na e-knjige Expo Tokiju ove godine, ali je zadržao neke važne detalje u tajnosti. Sada tablet e-čitača je spreman za svoj ​​službeni izlazak stranke. 7-inčni, boji osjetljiv na dodir Raboo UT-PB1 sprema se lansirati u Japanu 10. kolovoza, maloprodaja oko 34.800 ¥ (to je 444 $) i pakiranje 600 plus "pred-vidljiv knjige." Tu je Android OS se nalazi na neodređeno dual-core CPU pod tu knjigu-oponašajući površine s tvrtkom vlastite UI kavane sve preko njega - pa će biti tablet-esque shenanigans ovdje, još. 400 grama (14 unca) ručni također dolazi opremljena s 8 GB prostora za pohranu, WiFi, Bluetooth, microSD, podršku za razne video i audio datoteka, a pakete osnovnih web i e-mail aplikacije. Zvuk poput posvećen uređaj za čitanje za vas? Nažalost, to je samo igra lijepo sa XMDF e-knjiga formatu, pa ako ste zainteresirani za jedan branje gore, ti ćeš biti vezan za Rakuten e-knjiga trgovine. Pogledajte video ispod za uvid ne-karticu u akciji, a možda čak i malo zubni trening lutka cameo .

Nastaviti čitanje Panasonic Raboo UT-PB1 e-čitač dobiva službeni, djeluje više kao tablet

Panasonic Raboo UT-PB1 e-čitač dobiva službeni, djeluje više kao tablet prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. srpanj 2011 19:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor Panasonic (Prevedeno) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar