subota, 23. srpnja 2011.

Pix-Star FotoConnect HD 10-inčni digiframe zrela za regifting

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/pix-star-fotoconnect-hd-is-a-10-inch-digiframe-ripe-for-regiftin/:
PixStar FotoConnect HD
Jeste li spremni za susret sljedeći regift? To je Pix-Star FotoConnect HD, 10,4-inčni, 800 x 600 digitalni okvir za fotografije s Wi-Fi radio unutra. Ovaj mali prikaz može povući u slike iz Picasa,
Facebook, SmugMug, Shutterfly, Flickr i MobileMe između ostalog, i pokazati slike poslao ravno na posebnu e-mail adresu. To svibanj izgledaju kao i svaki drugi digiframe, ali to ne imati jednu jedinstvenu značajku - podrška za UPnP i DLNA . To znači da svaki slike spremljene na vašoj kućnoj mreži mogu se lako beamed da ga kao dobro. Ako želite biti originalni gifter, umjesto regifter, možete jednom podići sada 189 $ na Pix-Star.com i Amazon. Naći ćete puno za odnose s javnošću i dodatni pic nakon prekida.

Nastaviti čitanje Pix-Star FotoConnect HD 10-inčni digiframe zrela za regifting

Pix-Star FotoConnect HD 10-inčni digiframe zrela za regifting prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 09:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar