subota, 23. srpnja 2011.

BlackBerry Bold 9790 Bellagio nudi unsanctioned udžbenik (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/blackberry-bold-9790-bellagio-offers-unsanctioned-tutorial-vide/:

Pa BlackBerry navijača, još jedan varijacija Bold sada je stvaranje krugova na internetu: to je 9790, inače poznat kao Bellagio. Iako je uređaj prvi put procurila je krajem svibnja - gdje smo naučili da bi značajka BlackBerry OS 7 , 8 GB interne memorije, touchscreen, i NFC - RIM najnovije QWERTY suputnik ostao je ispod radara sve do danas. Sada, to je pojavila u nekim službenim vodičima, koji otkrivaju poznato korisničko sučelje . Također, druga dva videa imaju pogled na slušalice vanjski profil i brzo zaviriti ispod poklopca baterije. Zašto su Lazaridis i Balsillie pripremajući to za prodaju ako Bold 9900 je još uvijek doći do potrošača? Sve što trebate je jedan, i sl. hardvera i naočale nisu zgrade uvjerljiv argument. Naravno, RIM je rekao da će biti ispuštanje sedam nadolazećih smartphone u narednim mjesecima, ali nisu njezini čelnici naučila da je manje više? Slijedite izvor za produženu zaviriti u zalihost.

BlackBerry Bold 9790 Bellagio nudi unsanctioned udžbenik (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 06:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Stuff.tv | izvor CrackBerry | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar