subota, 23. srpnja 2011.

Gerber Stalno multi-alat uključuje stativ, stavlja medvjed Grylls i Ken Rockwell na zajedničko tlo

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:
Jeste li ikada bili na šest kilometara pješačiti i potrebne minijaturne stativ za ugriz sliku vas i vaše kolege istraživači? Da, mi smo bili tamo previše. Kao što je sreća bi ga, Gerber je bacanje potrebno mnogo, ali obično previše glomazan, kamera pribor u jednom od svojih sljedećih Multitool. Evo Steady, novi član tvrtke utičnica svih obrta obitelji alat. Međutim, ovaj jedan, s par noge na jednoj strani i sklopivi vijka na druge, učinit će da se sve važne skupine pucao u sredini nigdje mnogo manje izazov. Naravno, i obično 12 alata Arsenal je uključena zajedno s nožem ... možda za otvaranje svih tih frustracija, uključen memorijske kartice i dehidriranu obrok paketima koje ćete nositi sa sobom. Vi ćete biti u mogućnosti ugrabiti džep alat se negdje iduće godine za 65 dolara, pomicanjem Joby jedan korak bliže nezaposlenosti.

Gerber Stalno multi-alat uključuje stativ, stavlja medvjed Grylls i Ken Rockwell na zajedničkim zemlju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 15:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear , Uncrate | izvor Gerber | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar