subota, 23. srpnja 2011.

Guitar Hero se uskrsnuo, retooled i pokrenuti povratničkoj turneji

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/guitar-hero-to-be-resurrected-retooled-and-launch-reunion-tour/:
Guitar Hero Uskrsnuće Zaustavi žalosti wannabe rock zvijezda - Guitar Hero dolazi natrag. Čuli smo glasine o svojoj smrti su uvelike pretjerana , ali sada riječ je došao ravno iz Activision Blizzard izvršni direktor Bobby Kotick da igra trenutno se iznova za moderne, još zahtjevnije publike. Kako je rekao Forbes, "mi smo idući u uzeti proizvode s tržišta, a mi se ne ide na nikome ono što radimo za neko vrijeme ... ćemo koristiti novi studiji i reinvent Guitar Hero . I tako to je ono što radimo s njom sada. " Tako da odete - Guitar Hero u mirovinu bio je samo privremeno. Kao i svaki dobar izvođač to će se vratiti prije nego što ste imali priliku propustiti. Izgleda da će se zadržati franšize ljulja iz prošlosti i njezina premijera. Što je konzola ekvivalent igranja države fer?

Guitar Hero se uskrsnuo, retooled i pokrenuti povratničkoj turneji prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 03:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reg Hardware | izvor Forbes | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar