srijeda, 20. srpnja 2011.

Contour donosi tražilo app za Android, ide s tobom gdje nećemo

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/contours-connect-brings-viewfinder-app-to-android-goes-with-yo/:
Što ekstremnih sportova, kaciga kamere, a mali zeleni roboti imaju zajedničko? Nije puno prije i danas, ali Contour je otišao i promijenio sve to po objavljivanju Android verziju svog iOS app - znate, onaj koji smo prvi put dobio naš aljkav šape na leđima na HZZ . Baš kao i njegov Cupertinu-blagoslovio kolega, varijanta El GOOG omogućuje budućnosti X Games wannabees koristiti svoje telefone kao tražilo za one koji posjeduju Contour + ili ContourGPS . Mi pretpostavljamo sposobnost proviriti na fotoaparata baterija život i koliko memorije ostaje također pomaže kao što neki rasturati ep, radikalni planine, braco. Ako imate bilo cam zgodan i ploča Android u džepu, taknite poveznicu izvor i uzmite filmske vještine do novih, čvornovat visine.

Contour donosi tražilo app za Android, ide s tobom gdje nećemo prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 02:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Contour Connect (Android Market) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar