srijeda, 20. srpnja 2011.

Lenovo uvesti 10,1-inčni P1 IdeaPad tablet sa sustavom Windows 7, trebala sam čekao za Windows 8

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/lenovo-intros-10-1-inch-ideapad-tablet-p1-with-windows-7-should/:
Znamo, znamo - Windows 8 nije prskanje dolje na potrošačke uređaje za dobar dugo dok , ali ozbiljno, kako je dječak da biste dobili uzbuđen o nečemu što je već stari šešir? A osim toga, nešto što nikada nije, sve razrađen . Svaki Windows 7 tablet da smo testirali ima pretrpjela sličnu sudbinu : previše glomazan, previše trom, ne dugovječan dovoljno i previše teško raditi bez tipkovnice i miša. To je rekao, Lenovo osigurava darkhorse izbor za one nezainteresirane u duo od novih Honeycomb tablets, s P1 IdeaPad tablet donosi Windows 7 u upoznati 10,1-inčni školjke. Unutar ćete naći 1.5GHz Intel procesor, 1280 x 800 kapacitivni touchpanel, do 2GB DDR2 memorije, do 64GB SSD za pohranu, izgrađen-in Bluetooth / 3G / WiFi, USB 2.0 priključak, utor za microSD kartice i docking luka.

Također ćete dobiti integrirani 2 megapiksela kamera sprijeda, podršku za stylus ulaz i ograđivanje da je 14.5mm debljine, za perspektive, apsolutno deletable Galaxy tab 10,1 mjere samo 10.9mm od vrha do dna. Tvrtke dajući vam mogućnost snagging to u srebrno-sivim ili "Clementine naranče", rekao je potonji koji je očito favorit u utrci za strašan. Zapečaćena dva-cell baterija je rekao da se dobro za šest sati korištenja, u odnosu na 8,7 sati da se istoj ćeliji dobiva, a nalazi se u android-powered K1. Lenovo nije služeći se cijene pojedinosti o ovom jednom samo još, ali možete gledati prema naprijed da ne veseli svojim Q4 2011 dolaska.

Nema komentara:

Objavi komentar