srijeda, 20. srpnja 2011.

Netflix app na Android ažuriran kako bi se rad na 24 modela, uključujući S Galaxy, Droid 3

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/netflix-app-on-android-updated-to-work-on-24-models-including-ga/:
Broj Android uređaja službeno kompatibilni sa Netflix streaming app ima više nego udvostručio u v1.3, raste 9 do 24. Sinoć opis je ažurirana s novim popis uređaja, ali stvarni ažurirane APK tek počeo pritom danas poslijepodne, čime Netflix ne samo Lenovo tablet najavio sinoć , ali i Droid 3, HTC Thunderbolt, Motorola Atrix, nekoliko Galaxy S telefone, uključujući Epic 4G i fasciniraju i još mnogo toga. Fragmentacija je očito još uvijek problem za DRM'd aplikacije kao što je ovaj i Hulu plus, ali barem sada postoji sve veći broj novijih superphones podržava, umjesto da sjedi na marginama. Imamo ažurirani popis uređaja nakon prekida, udarac izvor link za download aplikacije iz android tržište.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Netflix app na Android ažuriran kako bi se rad na 24 modela, uključujući S Galaxy, Droid 3

Netflix app na Android ažuriran kako bi se rad na 24 modela, uključujući S Galaxy, Droid 3 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 14:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar