srijeda, 20. srpnja 2011.

Google + Sada Top Besplatno app u Apple App Store

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0IQoUGOaWw/:

Nakon manje od 24 sata da žive, Google + iPhone app je hit broj jedan slobodno mjesto u trgovini Apple App, pobijedivši "Draw 'n' Go: Faca!" za vrh utor.

To je prilično impresivna s obzirom da app, koji je počeo lud i dalje lud, nakon "najbrži ažuriranje iPhone app" Erick nikada nije vidio, trenutno samo bitno za najviše procjenjuje 18 milijuna ljudi u području ispitivanja I da je Google ima svoj vlastiti mobilni operativni sustav da se usredotočite na, Android.

Ono što čini ovaj događaj je važna činjenica da Google + natjecatelj Facebook trenutno ima na vrhu skinuti besplatno iOS app svih vremena - pa Google + je u dobrom društvu. Naravno Google nema puno marketinga utjecati na sve što je potrebno gurnuti, odnosno njegove trgovine vrlo početnu stranicu.

Možete staviti bilo što na tu ( Paul Carr je knjiga na primjer) i to će učiniti dobro. No, u prosjeku tri zvjezdice trenutno u prilično nekvalitetan verzija, ja sam prilično uzbuđen vidjeti što će se stopa app / čin, kada je zapravo radi.

Ako mi je Facebook moje uši će biti perking gore desno oko sada. Samo sayin. "



Nema komentara:

Objavi komentar