srijeda, 20. srpnja 2011.

Dan Hesse: Sprint nije nakon Djevice kata podataka pokreta, ali 'ništa ne jamči zauvijek'

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/dan-hesse-sprints-not-following-virgins-tiered-data-movement/:
Bez sumnje, to je £ 800 gorila u području prijevoznika: Sprint će slijediti AT & T, T-Mobile USA i Verizon Wireless dolje jadan kata podataka rutu , laced s boli, zbunjenosti i opće awfulness? Pitali smo Sprint CEO Dan Hesse da vrlo pitanje danas u Trk kampusu, i odgovor je bio ne baš ohrabrujuće. On je naveo da su ljudi jednostavno spremni platiti veću cijenu (kad je u pitanju stopa planova) za nešto što je samo mrtav jednostavna - nešto što oni ne moraju razmišljati o kada se oni koriste. On je (s pravom) priznao je da je većina prosječna potrošača nema pojma o tome što gigabajt je, ili koliko dugo je potrebno da jedan koristite gore, i to je razlog zašto je odijelo je neograničen planovi još uvijek udarnim akord - i zapravo, više nego sada uvijek s tri glavna suparnika dajući mu još jači razlikovna.

Na pitanje hoće li Sprint na kraju neće imati druge mogućnosti nego da se prebacite na vezač podataka planovima, ako teški korisnici početi doći u stado, Hesse je odgovorio da imaju dovoljno propusne za učinkovito ići oko "bi mogao biti problem," i dok je marljivo s OEM i aplikacija programerima kako bi se stvari kao što su WiFi provedbu riješiti, rečeno nam je da je "ništa nije zajamčena zauvijek." Mi smo posebno pitanje da li nedavni kata testiranje provodi na Virgin Mobile (koji radi na Sprint mreži) bio rani znak da Sprint je također naslonjena na taj način, a Dan je bio uporan u svojoj poricanje. Prema njegovim riječima, postpaid i prepaid sektorima izrazito različite zvijeri, a to nije razumno smatra da će slijediti Sprint Djevice stopama. Pouka priče? Sprint je prianja na neograničen tako dugo kao što se može, ali smo dobili dojam da prijelaz je opasan - čak i ako je još uvijek nekoliko godina izvan.

Dan Hesse: Sprint nije nakon Djevice kata podataka pokreta, ali 'ništa ne jamči vječno' prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. srpanj 2011 17:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar