srijeda, 20. srpnja 2011.

Sonos Igra: 3 kompaktan streaming medija Hi-Fi dobiva službeni za 299 $, idemo uši-u

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/dnp-sonos-play-3-compact-streaming-media-hi-fi-gets-official-for/:
Sonos Igra: 3
Šanse su da ste već vidjeli Sonos Igra: 3 zahvaljujući leaktacular stvar koju nazivamo Internet. Sada maleni streaming Hi-Fi sustav je službeno i spreman za početak usmjere da potpuno nova Spotify račun koji ste upravo osvojio sve oko svog doma. Unutar relativno kompaktna šasija je trio digitalne vozača, jedan visokotonca i dva mid-range, kao i tri klase-D digitalne pojačala. Za razliku od starijeg brata, koji je preimenovan Igra: 5 (umjesto S5 ), nema aktivni subwoofer na brodu, ali to ipak sportski pasivni bas "radijatora" koji dodaje iznenađujuće iznos od dubine na ovom malom police zvučnika. 299 dolara vrpca zahtijeva most ($ 49) zapravo izbaciti gužve, ali, nakon što ste je dobio osnovni sustav u mjestu, možete čavlić na pomoćnom Igra: 3s, pa čak i kombinirati ih kao stereo par za bolju separaciju od onih svih važno lijeve i desne strane kanala. Postoji čak i akcelerometar izgrađen u koji automatski prebacuje iz standardne mono i ugađanje EQ postavke kada je zvučnik uključen na svojoj strani. Mi samo proveo kratko vrijeme s predstavom: 3, ali to je bio iznenađujuće glasan, a sasvim je jasno čak i pri susjed-dosadne knjige - iako, mi smo rezerviranje pravomoćne presude do našeg pregled jedinica pokazuje prema gore. U međuvremenu, check out galerijama i PR u nastavku.

Nastaviti čitanje Sonos Igra: 3 kompaktan streaming medija Hi-Fi dobiva službeni za 299 $, idemo uši-u

Sonos Igra: 3 kompaktan streaming medija Hi-Fi dobiva službeni za 299 $, idemo uši-u prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 03:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar