srijeda, 20. srpnja 2011.

Klipsch je svirati omogućen Galerija G-17 Air sviđa ušima bez uzice za 530 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/klipschs-airplay-enabled-gallery-g-17-air-pleases-ears-sans-cor/:
Ne, to nije neki preveliki Kinect KIRF . Što ste obličje at je Klipsch najnoviji soundbar, Galerija G-17 Air. Čini poznato? Ako će se sjetiti, još na CES-u je bio poznat kao Galerija Studio - najmanji od tri svirati omogućen zvučnički sustavi tvrtke da nas demo na CES . Iako nije potpuno novi, puni naočale su objavljene i cijene ponovno vamped od $ 400 do $ 530 spendier malo. Naglašeno pojačan stereo rig ima četiri pojedinačno pogon vozača koji imaju za cilj da dostavi punog raspona zvuka putem dva Tractrix-rogat 0,75-inčni visokotonci (10 W svaki), i dual 2,5-inčni, 20 watt woofera. Iako vjerojatno ćete biti u streaming glazbe preko WiFi s iDevices ili iTunes, uređaj je opremljen sa USB i 3,5 mm ulaze trebali ste ikada željeli plug-in direktno ili sok-up baterije. Tu je iznimno graciozan grill krpom magnetski pričvršćena na prednjoj, reprodukcije i gumbe na strane, a također dolazi s daljinskim. Sam sustav sjedi na vrhu kaljenog stakla bazu, ali ako je prostor na premije može se montirati na zid. G-17 postavljen na puštanje ove jeseni, ali ako vaše uši već uzbudljivom ćete naći više informacija u izvoru link ispod.

Klipsch je svirati omogućen Galerija G-17 Air sviđa ušima bez uzice za 530 $ prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 04:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Klipsch | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar