petak, 15. srpnja 2011.

Samsung Galaxy S II mogu biti namijenjeni za Bell 21. srpnja za 150 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/samsung-galaxy-s-ii-may-be-destined-for-bell-july-21st-for-150/:

Vrijeme je za izbiti kikiriki maslac i sirup, ljudi, jer zvono je waffling. Kanadski mobilnih usluga gledao sve postaviti za 21. srpnja lansiranje visoko coveted Samsung Galaxy S II , u skladu s uvrštenja na Best Buy Kanadi, ali nažalost stranica je izvukao. Kad je bila uživo, galaktički nastavak je cijena za 150 $ s tri godine predanost, i ako je to istina to bi Bell prvi Sjeverne Amerike prijevoznika za ponuditi hot-prodaja Android uređaj - iako to sigurno neće biti zadnji. Je li stranica skinuta na Bell zahtjev kako bi se omogućilo da priliku da formalno objaviti uređaj? Je li to bio odgođen? Ili je to samo krivo? Dok smo nagađanje da je prvi mogućnost - to je, svakako, borac telefon koji zaslužuje neke fanfare - ćemo bacanje četvrtine u želji dobro u nadi da su naši snovi postaju stvarnost sljedeći četvrtak.

Samsung Galaxy S II mogu biti namijenjeni za Bell 21. srpnja za 150 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 23:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mobilni Sirup , PocketNow | izvor Best Buy Canada | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar