petak, 15. srpnja 2011.

Sony CMT-CX5BiP HiFi sustav ima stila mig iz S2

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/sonys-cmt-cx5bip-hifi-system-takes-a-style-cue-from-the-s2/:
Ostavite ga na Sony da dostavi ak-loptu futuristički dizajn. Tvrtke najnovije CMT-CX5 " HiFi "sustav sigurno je posmatrač, i lako bi mogao biti pogrešan kao lovechild svoje S2 tablet i B & W Zeppelin . Ovo je za iPhone rig omot 40 W RMS snage u modularni dizajn s prijenosnih zvučnika, a također može biti zidni ako ste prenatrpan svoje knjige. Da biste dobili gužve teče, pronaći ćete pristati iDevice, CD player, USB i AUX-u lukama, kao i FM i DAB / DAB + radio tunera, Sony je također dodao u dinamički generator zvuka X-tra za obradu, ako želite dati svoju glazbu šamar od vibrance. Vi ćete biti u mogućnosti pokupiti CX5 u bilo crno ili bijelo iz Velike Britanije početkom kolovoza, iako je cijena ostaje da se vidi. Za sada, slobodno obrati PR prošlosti pauzu, dok ste se odlučili.

Nastaviti čitanje Sony CMT-CX5BiP HiFi sustav ima stila mig iz S2

Sony CMT-CX5BiP HiFi sustav ima stila upute od S2 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 22:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket Lint | izvor Sony UK | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar