petak, 15. srpnja 2011.

Qualcomm lansirao Vellamo preglednik mjerilo za Android uređaje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/qualcomm-launches-vellamo-browser-benchmark-for-android-devices/:
Qualcomm nije točno početnik kad je riječ o dimenzioniranje gore telefone - to je već odgovoran za grafičke standarde Neocore . Sada, također želi vam pokazati koliko vaš mobilni preglednik zaostaje. Tvrtka je upravo uvela Vellamo, paket od 11 testova dizajniran kako bi se ocijenilo preglednik izvedbu na Android telefone i tablets. U slučaju da ste znatiželjni, on uzima svoje ime od finskog božica mora koja mami daleko mornari web surfere (Qualcomm šala, a ne naše). I da, to će raditi s bilo kojim uređajem Android 2,0 ili više, čak i ako ne paket Qualcomm-made procesor. Ovi testovi obuhvaćaju četiri široke kategorije - renderiranje, JavaScript, korisničko iskustvo, i umrežavanje - sa samo dvije zahtijevaju priključak za internet (čak i tada, možete odabrati trešnja specifične testove za pokretanje). Mi ga je uzeo za spin na naše starenje, Froyo-pakiranje, Motorola Droid , čiji je rezultat od 237 sletio je na samom dnu popisa rezultata, daleko iza tablets i noviji slušalica. (Kao što je ovog pisanja, Samsung Galaxy tab 10,1 uzeo kolač.) znatiželjan vidjeti kako uređaj redove? Hit vezu izvor za download besplatno APK datoteku.

Galerija: Vellamo

.

Nastaviti čitanje Qualcomm lansirao Vellamo preglednik mjerilo za Android uređaje

Qualcomm lansirao Vellamo preglednik mjerilo za Android uređaje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 18:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar