petak, 15. srpnja 2011.

SpaceX pauze terenu u Vandenberg Air Force Base, nastavlja pripreme za lansiranje 2013 Falcon teške

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/spacex-breaks-ground-at-vandenberg-air-force-base-continues-pre/:
Kraj shuttle američkog svemirskog programa imaš dolje ? To ne činiti se to imati fazama SpaceX, koji je još uvijek sitnilica i chugging desno zajedno s planovima za bodacious Falcon teške . Tvrtka je nedavno prekinula terenu u kompleks 4 istoka na Vandenberg Air Force Base, koja Elon Musk je beba će se zvati kući, kasnije tijekom godine. Sa dva puta nosivost do orbitu kapaciteta Boeing i Lockheed je Delta IV teške, i na trećinu troškova, tvrtka se nada svojim najnovijim će uvesti u novu eru pristupačne 100 milijuna dolara pokreće. Ako sve ide prema planu, 22-priča biće će imati svoj nastupni pokrenuti u 2013, što ga čini - mi smo rekli - najjači američki raketni jer Saturn V hurtled Apollo letjelice prema Mjesecu. Proračun-friendly, raketa-boostin 'PR vas čeka nakon prekida.

Nastaviti čitanje SpaceX pauze terenu u Vandenberg Air Force Base, nastavlja pripreme za lansiranje 2013 Falcon teške

SpaceX pauze terenu u Vandenberg Air Force Base, i dalje priprema za 2013 Falcon teške pokrenuti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 21:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Space.com | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar