petak, 15. srpnja 2011.

Nintendo DS i dalje Outselling 3DS dva naprama jedan

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KLHP9vvIIPk/:

To je vjerojatno previše za očekivati ​​da skuplji novi ručni odmah će zbaciti svog prethodnika, ali sumnjam Nintendo je previše sretan da su potrošači kupuju više nego dvostruko više DSes kao 3DSes . Istodobno, prodaja više od pola milijuna ručnih računala u mjesec dana nije baš loše vijesti bilo.

Prema puštanje Nintendo press:

Nintendo je prodao više od 800.000 kombinaciji hardvera jedinica u lipnju. To uključuje 386.000 jedinica Nintendo DS ™ obitelji sustava, 273.000 Wii ™ sustava i 143.000 Nintendo 3DS sustava. Svaka linija proizvoda je vidio dvoznamenkasti rast prethodni mjesec, a životni vijek SAD instalirana baza za Wii sustav prešao 36 milijuna jedinica.

Dobro za njih! Činjenica je da, dok 3DS je uvjerljiv sustav, njegov trošak i nedostatak ubojica igre za to znači da unos je dužan da se na sporo strani - u odnosu na DS, koja ima knjižnicu megahits istezanje leđa godina.

To je rekao, okarina vremena 3D je zapravo prilično blockbuster, unatoč malom korisničke baze:

Nakon manje od dva tjedna na policama trgovina, Legend of Zelda ™: okarina vremena ™ 3D za Nintendo 3DS ™ prijenosnom sustav za zabavu završio mjesec kao broj 2 najprodavaniji video igre na individualnoj platformi, s više od 283.000 prodanih jedinica, u skladu s nezavisne NPD Group, koja prati prodaju video igra u SAD-u.

Malo zbunjujući način da se kaže da je drugi najprodavaniji igra koja je dostupna samo na jedan sustav. # 1? InFamous 2 za PS3, vjerovali ili ne.



Nema komentara:

Objavi komentar