petak, 15. srpnja 2011.

Engadget grundirati: Korištenje mjerila

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/engadget-primed-using-benchmarks/:
Grundirati ide u dubinu technobabble koju čujete na Engadget svaki dan - smo kopati duboko u svaku temu povijesti i kako se koristi naše živote. Gledajući predložiti komad tehnologije za nas razbiti? Kap nas linije u premazati * na * Engadget * dawt * com.


Bulji u svoj smartphone, shvatit ćete da postoji nešto nedostaje. To čini sve što želite da se - vrlo dobro, mogli bismo dodati - ali ono što ostaje rupa popuniti? Mi ćemo vam pomoći s ovim: želite hvalisanje prava. Mora postojati način da se lice svoje prijatelje s povjerenjem, zar ne? Sve što trebate je malo gurkati u pravom smjeru, te u tom izdanju Engadget tretirani primerom, mi ćemo vam dati da je mnogo-potrebna gurati objašnjavajući mjerila.

Možda ste vidjeli da nam govori o mjerilima u našoj recenzija proizvoda. Mi obično ćete ih koristiti kako bi se ocijenilo je relativna učinkovitost različitih uređaja, ali raspravljaju o Linpack rezultat ne znači puno bez odlaska dublje u ono što to zapravo znači. Koji aspekti izvedbe ti mjerila mjere, i što tehnike oni koriste? Koliko možemo osloniti na njih pri donošenju odluke o nabavi? Pročitajte poslije pauze za punu kašičica.

Nastaviti čitanje Engadget primerom: Korištenje mjerila

Engadget grundirati: Korištenje mjerila prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar