petak, 15. srpnja 2011.

Roboti za čovječanstvo pomoć oko kuće, češite svrbež (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/robots-for-humanity-help-around-the-house-scratch-your-itch-vi/:
Roboti za čovječanstvo? To sigurno ne podsmijeh s našim pojmom nadolazeće kiborg apokalipsa . I to ne bi trebao, s obzirom na to zajedničkim naporima na plemenitom je cilj pomoći osobama s invaliditetom sa svakodnevnim kućanstvu sitni većina nas uzima zdravo za gotovo. Projekt suradnje između Willow Garage i Georgia Tech zdravstveni Robotika Lab, je radio s moždanim udarom žrtva Henry Evans za razvoj prilagođenih korisnička sučelja koja mu majstorstvo ljudskih pomoćne PR2 robota. Ovi tailor-made, glava za praćenje sučelja omogućio nijemi quadriplegic djelomično obrije lice, pa čak i ispočetka prethodno nedostupan deset godina šuga - sve s pomoći nokat na prijateljski bot. To je milosrdan korištenje kibernetičke tehnologije smo navikli vidjeti dolaze iz Japana , i dobrodošao pomoći za osobe s invaliditetom zajednice posvuda. Kliknite prošlosti pauzu za video demo Henry i njegove robotske prijatelj.

Nastaviti čitanje Roboti za čovječanstvo pomoć oko kuće, češite svrbež (video)

Roboti za čovječanstvo pomoć oko kuće, češite svrbež (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Willow Garage | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar