petak, 15. srpnja 2011.

Microsoft grabi do par Sony povezanih domena, internet radi Amok s glasinama

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-snatches-up-a-pair-of-sony-related-domains-internet-r/:
Sony-Microsoft.com
Tvrtke otimajući se imena domena kako bi zaštitili svoje marke nije ništa novo, niti je to posebno zanimljivo (osim ako ta tvrtka se dogodi da se Bank of America, te domene u pitanju je BrianMoynihanSucks.com). No, nedavno par nedavno registracija Microsoft je uvrijeđen našu znatiželju. Ljudi na Redmond pokupili su i Microsoft i Sony-Sony.com-Mirosoft.com, koja je potaknulo nagađanja da je sve od Sony-Ericsson WP7 slušalice PlayBox 720 je na putu. Ovaj potez je napomenuti, ako samo zbog toga što tvrtka ne posjeduje slične domenama, kao što su LG-Microsoft.com ili HTC-Microsoft.com. Naravno, to bi moglo biti nešto kao zemaljski kao zajednički marketing kampanje za Sony laptop ili ništa at svi - samo ćemo morati pričekati i vidjeti.

[Hvala, Joonas]

Microsoft grabi do par Sony povezanih domena, internet radi Amok s glasinama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. srpanj 2011 11:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors | izvor WHOIS , (2) , NeoGAF | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar