subota, 18. lipnja 2011.

Nintendo kaže jedan Wii kontroler U po konzoli, krade igrač dva dodatni zaslon

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:
Wii U podržava više zaslona kontroleri, igre će koristiti samo jedan za sada
Nintendo tablet-esque Wii kontroler U podiže nekoliko pitanja kada je objavljeno na E3. Pitanja poput: "Kakvo ludo igre će koristiti tu stvar" i "Koliko će drugi kontroler me stajati?" Potonji, barem, je odgovorio. Ništa. Ne jedan je potrebno. Nintendo Satoru Iwata je nedavno izjavio je u intervjuu da igre enlisting više od jedne Wii kontroler U se ne smatraju samo još - iako su moguće. Naš vlastiti vrlo Ittosai nam govori da je Iwata izjavio Diamond online da Wii U tehnički može podržati više zaslona kontrolera, ali da dodatno ploče bi bilo previše skupo prodati na svoje vlastite. Iwata je otišao na to reći da je konzola bi se brod sa samo jednim, i da igra programeri bi trebali dizajn naslova pod pretpostavkom da svaka konzola će koristiti jedan Wii U kontroler. Igrač dvije će morati podmiriti za dobar 'ol Wiimote, pa čak i Satoru sam priznaje da ima dosta i onih okolo.

Nintendo kaže jedan Wii kontroler U po konzoli, krade igrač dva pomoćna ekrana prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipnja 2011 15:02:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Diamond Online | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar