subota, 18. lipnja 2011.

ChevronWP7 Labs će bjekstvo iz zatvora vaš Windows Phone s Microsoft odobrenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ChevronWP7 Labs
Microsoft je upravo zaradio sam boatload od geek-raz i napravio Apple i Sony izgledaju prilično loše u tom procesu. Znali smo da momčad Windows Phone je igra lijepo sa jailbreakers iz ChevronWP7, ali nismo svjesni koliko udoban dva su idući u dobiti. Danas devs najavio da ChevronWP7 Labs će otvoriti uskoro, uz odobrenje Redmond, omogućujući korisnicima da učitavanje homebrew aplikacije na svojim uređajima. Za razliku od alata iz iPhonea Dev Team , ova usluga neće biti besplatno. Umjesto toga, kupci će morati iskašljati malu naknadu putem PayPala - ali sigurni smo da mnogi od vas su više nego spremni platiti razumnu cijenu kako bi se izbjeglo vrsta mačka i miša igra Apple je igranje s hakerima od 2007.

ChevronWP7 Labs će bjekstvo iz zatvora vaš Windows Phone s Microsoft odobrenja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipnja 2011 13:14:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ChevronWP7 | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar