subota, 18. lipnja 2011.

Tjedan u Apple: iPhone otključan i tužba vijesti u izobilju

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:

Jesmo li svi oporavila od tog WWDC-inducirana sumaglica ali nakon prošlotjednog Apple obavijesti? Ako niste, a vi trebate za nadoknaditi na tjedan top Apple vijesti, mi smo ovdje za vas. Ne samo da su se novi iPhone 5 i ipad mrežnice prikaz glasine, iPhone 4 kupaca u SAD-u sada mogu dobiti otključana verzija. Apple je također naseljavaju svoj patent sporovima s Nokia, a suočava se s novim znak tužbe, a mi razgovarali indie glazbe oznaku o tome zašto oni misle Appleov uvjetima s iCloud su loš posao. Pročitajte o!

Izvješće: iPhone 5 završno ispitivanje, možda nedostatak 3G FaceTime na Verizon : nove generacije iPhone je navodno na putu za rujan izdanje, jer je navodno u završnoj fazi testiranja. Verizon kupci mogu dobiti sirove posla, iako, kao nositelj tek treba finalizirati podršku za FaceTime pozive ili OTA softvera.

Otključan iPhone 4 dostupna u SAD-u, ali to će vas koštati : Prošlo je dugo vremena dolaze, ali Apple je napokon počela prodaja otključana verzija iPhone 4 u Sjedinjenim Američkim Državama. Uređaj je dostupan u crno i bijelo, ali samo GSM verzija se prodaje kao otključana.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar