subota, 18. lipnja 2011.

Firefox pet listića iz prije roka, dobiva službeni 21. lipnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/:
Firefox pet listića iz prije roka, dobiva službeni 21. lipnja
Mozilla je obećao brži osvježite ciklus za lukav web preglednik, nakon objavljivanja Firefox 4 , i to je napravio dobro na to obećanje. Dobili smo riječ jutros da je konačna verzija Firefoxa 5 je sada dostupna za preuzimanje na Mozilla FTP poslužitelja, samo 12 tjedana nakon posljednje re-up. Najnovija inkarnacija donosi podršku za CSS animacija i dostupnija ne-ne-track postavljanje - sada dostupan na vrhu okna privatnosti - ali neće vidjeti puno u način GUI poboljšanja. Naravno, ako želite igrati na sigurno i izbjegavati bilo kakve last minute ugađanje, uvijek možete odlagati do verzije 5 dobiva službeni, ali ono što je zabavno u tome? Ako ste već je dobio svoje ruke na lukava lisica, javite nam vaše misli u komentare ispod.

[Hvala, Haseeb]

Firefox pet listića iz prije roka, 21. lipnja dobiva službeni prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipanj 2011 16:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechnoBolt | izvor Mozilla (Linux) , (Mac) , (Windows) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar