subota, 18. lipnja 2011.

RIM dionica pogodila pet godina niska: Oh, kako je moćni su pali

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/rim-shares-hit-a-five-year-low-oh-how-the-mighty-have-fallen/:
Došlo je vrijeme kada RIM vlasništvu smartphone prostor sa svojim revolucionarnim push e-pošte opremljen Kupina. A tu su još uvijek puno ljudi koji ne mogu živjeti bez dobre fizičke tipkovnice i BBM. No, unatoč tvrtke 4,9 milijarde dolara u prihoda i 695 milijuna dolara dobiti od Q1 2011 , RIM dionica je pala na najnižu cijenu u zadnjih pet godina. Što se promijenilo od onih dana kada opojno se činilo kao da je Pearl u svaki džep? Kao i mnogi od vas znaju, androidi i iPhones su isklesana veliki komad od smartphone tržište, uglavnom na RIM-trošak. Naravno, BlackBerry OS 7 dolazi i playbook je kotrljanje vanjska strana kako bi se tlo tvrtka dobiti na Android i iOS, ali samo vrijeme će reći ako te najnovije napore od Waterloo može zaustaviti diže plima iPhone i mali zeleni robota.

RIM dionica pogodila pet godina niska: Oh, kako je moćni su pale prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 lipanj 2011 21:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Market Watch | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar