subota, 18. lipnja 2011.

Microsoft dobiva antitrust redu za kupnju Skypea, sprema šokantno velik bankovnom doznakom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/microsoft-gets-antitrust-okay-for-skype-purchase-readies-shocki/:

Pazi, svijet - Microsoft je upravo prešao Druga prepreka u nastojanju da proguta Skype cijelo . Ranije danas, američki antitrust odobrenje dobio na Microsoftovim najveći (predloženo) stjecanje, kliring put za sve vrste sustava Windows / Xbox / Zune se odnose na VoIP podvalu. Iako su mnogi još uvijek pitanje logika ovdje, Skype kontinuirano donosi oko 145 milijuna korisnika u tablici mjesečno čak i dok ga neprestano krvario novac. U svakom slučaju, izgleda kao da računovođe u Redmond pravedan je dobio dopuštenje da se presele FTC $ 8.5b iz jednog stupca u drugi, i početno ulaganje kao što je to, mi smo u nadi za broj obnovljeno značajke kao napad plana razvija .

Microsoft dobiva antitrust redu za kupnju Skypea, sprema šokantno velik wire transfer prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 lipanj 2011 23:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar