subota, 18. lipnja 2011.

Time Warner Cable interne dokumente otkriti TWCable app TV ipad, DVR nadogradnje na putu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/time-warner-cable-internal-docs-reveal-twcable-tv-ipad-app-dvr/:
Interni dokumenti smo dobili pokazuju Time Warner Cable planira veliki update za svoj ​​Live TV prijenos TWCable app TV ipad i mnogi njegovi set-top kutije. TWCable TV 2.0 je trebao stići 28. lipnja s novim značajkama, uključujući sedam dana program vodič, i sposobnost da ih koriste kao daljinski upravljač ili raspored DVR daljinski. U to isto vrijeme, njen kabel headends diljem zemlje će isporučiti "Firenca" update koji donosi njegove OpenCable Digital Navigator softver na verziju 4,5 na određene Cisco, Motorola i Samsung set-top kutije. To bi trebalo dovesti ih do brzine s drugim platformama koristi, dodajući sposobnost za brisanje snimaka u multiroom postava, transparentan GUI, poboljšane Start Over i Look Back značajke, postavke za kontrolu omjer, izlaz razlučivost, veličinu slike i još mnogo toga. To ipak može biti godina dođemo do jarku kabel okvir , ali dok još uvijek žive s njima možete vidjeti kompletan popis nadogradnje i koja polja će ih dobiti u galeriji, a nakon pauze.

Nastaviti čitanje Time Warner Cable interne dokumente otkriti TWCable app TV ipad, DVR nadogradnje na putu

Time Warner Cable interne dokumente otkriti TWCable app TV ipad, DVR nadogradnje na putu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 lipanj 2011 18:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar