subota, 18. lipnja 2011.

LightSquared i Sprint navodno potpisati 15-godišnjeg LTE ugovor

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/lightsquared-and-sprint-reportedly-sign-15-year-lte-agreement/:
LightSquared i Sprint navodno potpisati 15-godišnjeg LTE ugovor Očito je nitko previše Sprint zabrinut nedavnim pritužbe poput John Deere i savezne vlade o LightSquared potencijal smetnji sa GPS signala. Pismo dobiveni Bloomberg otkriva da Sprint je potpisao 15-godišnjeg ugovora s Falcone i co., Pristajete na dijeljenje troškova širenja mreže u zamjenu za komadić slatkog LTE usluge. Prema tom dokumentu, "LightSquared i Sprint zajednički će razviti, implementirati i upravljati LightSquared je 4G LTE mreže." Izvješće dolazi na petama od glasina o 20 milijarde dolara ugovor između dviju tvrtki. Nažalost, za obje strane, no iznos od milijarde dolara računa će se tresti predstojeće promatranje iz FCC.

LightSquared i Sprint navodno potpisati 15-godišnji LTE ugovor prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. lipanj 2011 19:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar