subota, 18. lipnja 2011.

Žele slučajevima Trbuh bi vaš iPhone miris jestive, dolaze u BlackBerry okusa

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/18/jelly-belly-cases-make-your-iphone-smell-edible-come-in-blackbe/:
Postoje 53 "službeni" Jelly Belly okusi dostupni u ovom trenutku, malo (ako ih ima) od kojih su MP3 kompatibilna - čudno, doista, u eri u kojoj ljepušan velik dio sve ostalo je sposoban za reprodukciju glazbe. Tvrtka je novi gadget slučajeva možda sljedeća najbolja stvar, iako unatoč činjenici da će dodati slatkiša, kao što je miris na svoj ​​iPhone, iPod Touch, Nano, ili BlackBerry (nažalost nije taj tip ), oštar u njih će se gotovo sigurno poniłtava jamstvo - i podići vaš zubni co-platiti. Slučajevi su trenutno dostupni, a trajat će vam 15 dolara po komadu, po istoj cijeni kao i novi Jelly Belly-branded slušalice, koji na sličan način se preporučuje za vanjsku upotrebu.

Nastaviti čitanje Jelly Belly slučajevima bi vaš iPhone miris jestive, dolaze u BlackBerry okusa

Žele slučajevima Trbuh bi vaš iPhone miris jestive, dolaze u BlackBerry okus prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. lipanj 2011 06:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar