srijeda, 15. lipnja 2011.

D-Link MainStage WiDi 2,0 adapter stavlja svoj laptop na TV-u, je manje opasan nego što zvuči

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/14/d-link-mainstage-widi-2-0-adapter-puts-your-laptop-on-the-tv-is/:
D-Link MainStage
Bilo je samo pitanje vremena prije nego D-Link ušao WiDi okršaj . Iako Intel je guranje proizvođača paket bežični zaslon tehnologija u gotovo svaki laptop (pa čak i nekoliko tablets ), opcije za dobivanje zapravo koje se hrane na TV su oskudni. Odlučno neopisiv MainStage adapter vam daje barem još jedan izbor, a budući da ima 2,0 WiDi, možete grede videozapise od 1080p i 5.1-kanalni surround zvuk kućnog kina sa do 33 metara - sve dok se i dalje pregledavati i razgovor o malih ekrana. Možete ih pronaći sada u svim uobičajenim mjestima (Newegg, Best Buy, Amazon, itd. ..) za 129,99 dolara, ali naši susjedi na sjeveru u Kanadi će morati pričekati do srpnja da biste dobili njihov hokej-ljubiti rukavice na jedan. Provjerite PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje D-Link MainStage WiDi 2,0 adapter stavlja svoj ​​laptop na TV-u, je manje opasan nego što zvuči

D-Link MainStage WiDi 2,0 adapter stavlja svoj ​​laptop na TV-u, je manje opasan nego što zvuči prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 lipanj 2011 23:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar