srijeda, 15. lipnja 2011.

US DOJ greenlights Google-a 900 milijuna dolara za prijam u Nortel patente, Apple, RIM također zainteresiran

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/us-doj-greenlights-googles-900-million-bid-for-nortel-patents/:
To izgleda kao Google će biti u mogućnosti da ponude na Nortel's patentnog portfelja, nakon svega, sad da Ministarstvo pravosuđa ima mišljenje o ovom pitanju. Prema Wall Street Journalu, El GOOG je 900 milijuna dolara cijena je prošao vladine antitrust pregled, samo nekoliko dana uoči sljedeći tjedan dražbu. Suparnika kao što su Microsoft, AT & T i Verizon je ranije podnio tužbe sa DOJ, tvrdeći da je prodaja Nortel's 6.000 patenata bi dati nepravednu prednost na aukciju je pobjednik tako da je pružiti svježe arsenala za patent-povrede tužbe. Google, međutim, tvrdi da treba portfelja se brani protiv pravne izazove, jer ima relativno malo patenata u njegovo ime. DOJ očito ne vidi ništa protuzakonito s ovim argumentom, odlučivši da jednina vlasništvo nad Nortel intelektualnog vlasništva će predstavljati nikakvu prijetnju tržišnom natjecanju. To je očito glazba Google uši, ali bitka još nije gotovo. Izvori govore da su oba časopisa RIM i Apple zainteresiran za podnošenje svoje ponude za patente, te su već počele razgovarati o tome sa ministarstva pravosuđa. Niti jedna od tvrtki koje se bave su se osvrnuo i na priču, ali sve će ići dolje na 20. lipnja, kada je aukcija konačno dobiva u tijeku.

US DOJ greenlights Google-a 900 milijuna dolara za prijam u Nortel patente, Apple, RIM također su zainteresirani prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar