srijeda, 15. lipnja 2011.

Comcast da pokaže nove Xfinity vodič s Facebook kravata-ins u četvrtak (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/14/comcast-to-show-off-new-xfinity-guide-with-facebook-tie-ins-thur/:

Zahvaljujući jednom od naših čitatelja dobivanje rano instalirati, smo već iskopali duboko u Comcast's next generacije Xfinity TV DVR, ali u četvrtak Brian Roberts će to show off u cijelosti (zajedno s "novim širokopojasne brzine") u 2011 NCTA Cable Show. Prema press release novi vodič koji spaja internet sadržaja sa TV emisijama će uključivati ​​prilagodbe i dijeljenje vezan na Facebook zajedno s hardverom izgradili Pace sa Intel CPU. Detalj čekamo čuti je kada će biti nadogradnje bezvrijedan kutije trenutno dostupnih u našim vrat u šumi, ali do tada imamo još jedan tipster zahvaliti za ukazujući cache demo video objavljen na portalu za početno testerima u Gruziji . 17-minutni prohod kompilacija video je ugrađen iznad, samo pokušajte ne previše teško sliniti nad HD oblikovane UI.

[Hvala, Cypherstream]

Nastaviti čitanje Comcast da pokaže nove Xfinity vodič s Facebook kravata-ins u četvrtak (video)

Comcast da pokaže nove Xfinity vodič s Facebook kravata-ins u četvrtak (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 lipanj 2011 17:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Comcast Spectrum web portal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar