srijeda, 15. lipnja 2011.

Konzola vs PC Redux: kako se kreće gaming će preoblikovati industrija (opet)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/console-vs-pc-redux-how-mobile-gaming-will-reshape-the-industr/:
Konzola vs PC Redux: kako se kreće gaming će preoblikovati industrija (opet)
Oni raste prijetnja, ove jednostavne igre sa svojim jednostavnim dizajnom, jednostavne kontrole, i jednostavne grafike. Oni ne nude puno, vrhunski doživljaj da pravi igrači žele. Oni nisu hardcore dovoljno. Oni nisu dovoljno ozbiljne. Oni su jednostavno previše ... casual.

U 90-tim su sve pritužbe se koristi za opisivanje jačanje konzole prijetnja. Natrag onda, mi mlađi spiskao svoj mršav prihoda na lokalnoj Babbage's ili elektroniku Boutique, trgovinama pune PC igre u kartonske kutije - konzole naslovi degradirani na nekoliko malo police. To ne bi trebalo dugo za one konzole preuzeti su trgovine i, usput, cijela industrija. Između 1998 i 2006 samo konzola prodaju softvera više nego udvostručio, s 2,5 milijarde dolara za 6,7 ​​milijarde dolara, dok je PC igra prodaje pao je sa 1,8 milijarde dolara na 970 milijuna dolara. Čak i FPS, nekad ekskluzivni domena PC, sada konzola poduzeća, uz Call of Duty: Black Ops spuštanje na 4,9 milijuna od prodaje na Xbox 360 i PS3. PC verzija, u međuvremenu, prodao manje od 400.000 primjeraka (NPD ih u lumped s prodajom od Nintendo DS i Wii verzije).

Tko brine o drevnoj povijesti? Ako ste Gamer trebali biste, jer to se događa opet. Ovaj put, međutim, svoje konzole igračima lobiranje isti lamentacije na Angry Bird igrači, riječi s prijateljima ovisnicima, a uvijek tajni Voće Ninje. Kao smartphone i tablets dobiti više moćna, posvećen gaming stroj izgleda sve više i više zabavan. Gdje jednom softver podržava hardver u jednu veliku, sretnu obitelj, sve to postaje prilično više ... iščašen. Za igrača poput mene, to je malo zabrinjavajući. Ako se ne app igre za konzole ono što oni konzole učinio na računalo scena prije deset godina, dosta velika igra studija će biti u nevolji, i puno su igrači će biti pining za dobar 'ol dana.

Nastaviti čitanje Konzola vs PC Redux: kako se kreće gaming će preoblikovati industrija (opet)

Konzola vs PC Redux: kako se kreće gaming će preoblikovati industrija (opet) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar