srijeda, 15. lipnja 2011.

DataBot miša i HDD koncepte dati težinu datoteke, potaknuti podacima čistke (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:
Miševi su bili računalni uporište jer prilično blizu zoru računala, ali oni ne nude mnogo u smislu informacija o podacima na zaslonu ste u interakciji s. Što ako su sadržanu fizički povratne informacije Savjet off stvari kao što su veličina datoteke ste se kreće oko? Dva Njemački studenti su odgovorili na to pitanje vjerojatno prije nego što čak i imali priliku pitati. Rezultat je doduše kul koncept koji usporava roll vašeg miša, dajući datoteke osjećaj težine ovisno o veličini njihovih sadržaja. "Disanje" značajka može također trag vas u to koliko dati datoteka se koristi. Također, vrijedno spomenuti je njihova DataBot harddrive koncept, koji se širi i skuplja ovisno o količini prostora se koristi gore. Video čudno vjerne periferije nakon pauze.

Nastaviti čitanje DataBot miša i HDD koncepte dati težinu datoteke, potaknuti podacima čistke (video)

DataBot miša i HDD koncepte dati težinu datoteke, potaknuti podacima čistke (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 16:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Roman travnat | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar