srijeda, 15. lipnja 2011.

AI natjecanja jame gđa Pac-Man protiv duhova u Manichean borbi našeg vremena (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/14/ai-competition-pits-ms-pac-man-against-ghosts-in-the-manichean/:
Dok je svijet bez daha čeka -Man reality show Pac , University of Essex održana programiranje natjecanje glumi da je drugi žuti chomper. Gđa Pac-Man vs Ghost Ekipno natjecanje koštice 13 natjecatelja iz devet različitih zemalja jedne protiv drugih, kako bi vidjeli tko bi mogao stvoriti većinu nedostižan gđa Pac-Man ili wiliest duh banda. Sudionici kodirano rutine za naslovni junak ili Blinky, Pinky, crn, i Sue, s organizatorima tada trčanje programa jedan protiv drugoga na Java-based igralište. Najveći single-igre rezultat je otišao u Atif, koji je racked 69.240 boda više u odnosu DarkRodry je duhove, a duh tima Legacy2TheReckoning održana RandomMsPacMan na samo 410 bodova. Još Natjecanje će se održati u kolovozu, pa zagrijati vaše kodiranje prste, Pac-Maniacs. U međuvremenu, remen na vašem pokrivala za glavu i razveseliti na okrugli žuti junak u videu ispod.

Nastaviti čitanje AI natjecanje jama gđa Pac-Man protiv duhova u Manichean borbi našeg vremena (video)

AI natjecanja jame gđa Pac-Man protiv duhova u Manichean borbi našeg vremena (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 lipanj 2011 19:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Gđa Pac-Man versus Ghost Team | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar