srijeda, 15. lipnja 2011.

Shazam dodaje LyricPlay, omogućuje vam djelovati kao da je znao riječi pjesme da svi zajedno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/shazam-adds-lyricplay-lets-you-act-like-you-knew-the-words-to-t/:
Sjeti se pjesme koje je svirao u baru sinoć da ste jednostavno morali znati ime? Vi razbila se iPhone i zapalila Shazam za oznaku koja lizalicu, a sada da ste je dobio u svojoj kolekciji, tako da možete zauvijek onu magičnu prvi put kad ga čuli. Ali što god se dogodilo neposredno zadovoljenje? A od kada je bilo moguće uživati ​​u pjesmi bez mumljajući kroz stihove? Jutros je nadograditi na popularne glazbe obilježavanje app ima leđa - premium verzije usluge dodao LyricPlay značajku, koja sinkronizira na pjesmu koju slušate, prikazujući svoje stihove kao što igra. Značajka je trenutno dostupan na 6 dolara Shazam Encore i (Shazam) Crveni aplikacije za iPhone i iPod touch. Ona radi sa 25.000 plus pjesme i raste, te je postavljena da postane prokletstvo barmena 'diljem svijeta do sredine sljedećeg tjedna.

Nastaviti čitanje Shazam dodaje LyricPlay, omogućuje vam djelovati kao da je znao riječi pjesme da svi zajedno

Shazam dodaje LyricPlay, omogućuje vam djelovati kao da je znao riječi pjesme da svi zajedno prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar