srijeda, 15. lipnja 2011.

Shenzhen mobilni telefon na tržištu: ide dublje unutar Huaqiangbei

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/shenzhen-mobile-phone-market-going-deeper-inside-huaqiangbei/:
To je sigurno reći da su većina naših čitatelja navikli na telefon trgovine koje su dobro osvijetljeni, prilično prostrana, a ne posuto KIRF proizvoda. Ali, ako ste avanturistički osjećaj i želite uzeti zamoči u duboko kraj bazena, a zatim Shenzhen je Huaqiangbei okrugu bi trebao zadovoljiti vašu znatiželju čudno. Kao što smo vam pokazali u našem prethodnom izlet , naša gadget raj obuhvaća široku paletu proizvoda, uključujući telefone, računala, kamere, sve na putu prema dolje da sklop komponenti kao što su LED diode, čips, i otpornici. Naše najnovije otkriće, međutim, cijela zgrada posvećena uglavnom mobilni telefon proizvoda. Čitajte na saznati što je to ludilo je sve o - Video šetnja čeka nakon pauze.

Nastaviti čitanje Shenzhen tržište mobilnih telefona: ide dublje unutar Huaqiangbei

Shenzhen mobilni telefon na tržištu: ide dublje unutar Huaqiangbei prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 14:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar